Antena 3 CNN Actualitate Diaconescu a acordat diplome echipei care a reprezentat România la Haga, în procesul cu Ucraina

Diaconescu a acordat diplome echipei care a reprezentat România la Haga, în procesul cu Ucraina

Diaconescu a acordat diplome echipei care a reprezentat România la Haga, în procesul cu Ucraina
Sursa foto: haga
10 Mar 2009   •   21:07

Membrii echipei, care au reprezentat România la Haga în procesul cu Ucraina, au primit marţi seară diplome pentru excelenţă profesională în diplomaţie, informează Mediafax. Distincţia a fost acordată de ministrul de Externe Cristian Diaconescu. La ceremonie au fost prezenţi membrii acestei echipe, reprezentanţi ai Ministerelor de Externe şi Apărării.

Iată şi echipa care a primit diplomele: Bogdan Aurescu, Cosmin Dinescu, Călin Fabian, Liviu Dumitru, Catrinel Brumar, Ioana Preda, Mirela Pascaru, Irina Niţă, Octavian Buzatu, Ovidiu Nechiu, Eugen Laurian, Gicu Coroş, Mihai Gherman, Rodica Vasile şi Olivia Horvath.

Potrivit ministrului de Externe diplomele nu sunt doar o bucată de hârtie, ele înseamnă recunoaşterea unor merite profesionale deosebite pe care cei premiaţi le-au pus în slujba României.

Cristian Diaconescu a mai spus la finalul ceremoniei că membrii echipei care a reprezentat România la Haga nu vor fi recompensaţi material ori prin avansări în cadrul MAE, explicând că aceştia şi-au făcut foarte bine datoria profesională, lucru care ar trebui să fie o normalitate în România. Diaconescu a mai precizat că în MAE există colegi la fel de valoroşi, care poate lucrează, însă, în domenii mai puţin vizibile.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close