Antena 3 CNN Actualitate "Tată, te iubesc mai presus de viața mea. Fă un pact cu Dumnezeu": Mesajul fiicei lui Dinu Săraru înainte ca acesta să se stingă din viață

"Tată, te iubesc mai presus de viața mea. Fă un pact cu Dumnezeu": Mesajul fiicei lui Dinu Săraru înainte ca acesta să se stingă din viață

Dinu Săraru, scriitor și om de teatru, s-a stins astăzi din viață la vârsta de 92 de ani. Fiica sa, Alexandra a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant înainte ca acesta să moară.

de Ioana Mircea    |    02 Mar 2024   •   17:47

Alexandra Săraru, fiica lui Dinu Săraru, scriitorul și omul de teatru care s-a stins astăzi din viață la vârsta de 92 de ani a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare înainte ca acesta să se stingă din viață.

În urmă cu doar câteva zile, Alexandra îl ruga pe tatăl său să facă un pact cu Dumnezeu ca să își revină.

Momentul a fost atât de dramatic întru cât tatăl Alexandrei a murit la doar o zi după ce aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere.

"Tată, te iubesc mai presus de viață mea, te rog, fă un pact cu Dumnezeu și revino-ți, peste o zi este aniversarea mea și mi-ai face cel mai frumos cadou din lume.

Comand și aripioare cu miere, așa cum îți plac! Te rog, te rog, mă rog", a scris Alexandra Săraru pe pagina sa de Facebook, în urmă cu două zile.

×
Subiecte în articol: Dinu Sararu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close