Antena 3 CNN Actualitate Documentarul din Africa al Andreei Marin, privind vaccinarea anti-tetanos, în exclusivitate la Ştirea Zilei (VIDEO)

Documentarul din Africa al Andreei Marin, privind vaccinarea anti-tetanos, în exclusivitate la Ştirea Zilei (VIDEO)

Documentarul din Africa al Andreei Marin, privind vaccinarea anti-tetanos, în exclusivitate la Ştirea Zilei (VIDEO)
Sursa foto: Stirea Zilei
12 Feb 2009   •   20:54

Mii de români au reuşit să salveze 1.700.000 de bebeluşi din Africa, printr-un vaccin împotriva tetanosului Ştirea Zilei: O şansă la viaţă "Cine salvează un om salvează un univers", spune o cugetare din Talmud. Mii şi mii de români obişnuiţi au reuşit să salveze 1.700.000 de bebeluşi din Africa, printr-un vaccin împotriva tetanosului.
Această boală omoară, în lume, un copil la fiecare trei minute. În România, vaccinul anti-tetanos e gratuit. În Africa, însă, costă 7 cenţi. 7 cenţi înseamnă o avere acolo, pentru oameni care trăiesc doar cu un dolar pe lună.
Ambasadorul UNIEF în România, Andreea Marin Bănică, s-a implicat recent într-o campanie mondială de eradicare a tetanosului, în Coasta de Fildeş.
Invitată în cadrul ediţiei de joi a emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea, Andreea Marin Bănică a discutat despre acest subiect.
Ambasadoarea UNICEF s-a declarat extrem de mulţumită de donaţiile făcute de români. Campania presupune donarea unui anumit procent din preţul unor produse de uz casnic.
"Nu am pentru ce să culeg laude. (...) Sunt alături de UNICEF de ani de zile. (...) Românii au făcut posibil acest lucru", a declarat Andreea Marin Bănică.
În cadrul emisiunii a fost prezentat, în premieră şi în exclusivitate, documentarul făcut de Andreea Marin Bănică şi Călin Vrabie în Coasta de Fildeş:

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Stirea Zilei
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close