Antena 3 CNN Actualitate Doi copii luaţi de viitură în Prahova. Unul a fost salvat, celălalt este căutat de pompieri

Doi copii luaţi de viitură în Prahova. Unul a fost salvat, celălalt este căutat de pompieri

Doi copii luaţi de viitură în Prahova. Unul a fost salvat, celălalt este căutat de pompieri
03 Aug 2019   •   21:26

Doi copii de 3 şi 4 ani au fost surprinşi de viitură, sâmbătă, în zona Filipeştii de Pădure, în timp ce traversau râul Proviţa într-o căruţă, unul fiind salvat, iar celălalt este căutat de pompieri, informează IPJ Prahova. 

"Filipeştii de Pădure, lângă podul dintre satele Diţesti şi Minieri, doi fraţi de 3 şi 4 ani care se aflau pe marginea apei, luaţi de viitura râului Proviţa. Din primele date, se pare că aceştia, împreună cu mama lor, ar fi traversat cu un atelaj hipo, moment în care au fost surprinşi de viitură. Din fericire, un minor a fost salvat. Se acţionează şi pentru găsirea celui de-al doilea copil", precizează IPJ Prahova. 

ISU Prahova anunţă că unul dintre copii a fost salvat de un pompier aflat în timpul liber, iar acum se desfăşoară acţiuni de salvare a celui de-al doilea copil. 

"Cei 25 de pompieri mobilizaţi în zonă încearcă să-l găsească acum şi pe cel de-al doilea copil al familiei. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, un echipaj SMURD şi două bărci pneumatice", precizează ISU Prahova. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close