Antena 3 CNN Actualitate Doi puști din Sălaj au comandat pizza și au fost reținuți imediat după ce le-a venit mâncarea. Motivul pentru care au ajuns după gratii

Doi puști din Sălaj au comandat pizza și au fost reținuți imediat după ce le-a venit mâncarea. Motivul pentru care au ajuns după gratii

Doi tineri din Sălaj, de 16 și 17 ani, au fost reținuți de polițiști, după ce au comandat pizza și l-au lovit și tâlhărit pe cel care le-a livrat-o.

Doi puști din Sălaj au comandat pizza și au fost reținuți imediat după ce le-a venit mâncarea. Motivul pentru care au ajuns după gratii
Sursa foto: Pixabay.com
12 Iul 2020   •   21:45

Polițiștii au fost sesizați prin 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un angajat al său, în vârstă de 48 de ani, a făcut o livrare la comandă (două pizza și suc), cu mașina societății, în localitatea Borla, în apropierea Gării CFR, unde a fost tâlhărit.

Mesajul transmis de Poliția Sălaj

”Ajuns la destinația de livrare au venit la mașină cele două persoane care au comandat mâncarea, iar în momentul în care le-a solicitat să achite contravaloarea comenzii, una dintre acestea l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care l-a deposedat de telefonul mobil, cheia de la autoturismul personal pe care o avea în buzunar și de portofel în care avea suma de 90 de lei și mai multe carduri.

După comiterea faptei au luat cele două pizza și au plecat”, a transmis Poliția Sălaj.

Adolescenții au fost reținuți pentru tâlhărie calificată

Suspecții în acest caz au fost identificați rapid. Este vorba despre doi tineri, de 16, respectiv 17 ani. Au fost recuperate telefonul mobil, cheia mașinii, portofelul și cardurile bărbatului tâlhărit.

Cei doi adolescenți au fost reținuți. Aceștia vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

×
Subiecte în articol: Salaj pizza talharie
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close