Antena 3 CNN Actualitate Dosarul "Buldozerul": Poliţiştii au găsit maşina lui Nicoară Mihali şi au reţinut un alt suspect

Dosarul "Buldozerul": Poliţiştii au găsit maşina lui Nicoară Mihali şi au reţinut un alt suspect

Dosarul "Buldozerul": Poliţiştii au găsit maşina lui Nicoară Mihali şi au reţinut un alt suspect
06 Sep 2009   •   20:18


UPDATE: Poliţiştii maramureşeni au găsit maşina lui Nicoară Mihali Bandriş. Tânărul nu a fost, însă, reţinut.

Cu toate acestea, în plasa poliţiştilor a căzut un alt suspect în dosarul "Buldozerul".

"În cursul activităţilor de noaptea trecută a fost găsit încă un suspect în dosarul buldozerul-excavatorul, un anume Vasile Has, de 22 de ani pe numele căruia fusese emis mandat de aducere", a declarat unul dintre poliţiştii care se află pe urmele infractorului.

Nicoară Mihali, bărbatul de 22 de ani, care a tras cu un pistol mitralieră în direcţia poliţiştilor maramureşeni, este căutat de aproape două zile. Poliţiştii au organizat zeci de filtre pentru a-l prinde pe bărbat. El este anchetat, de altfel, în dosarul "Buldozerul".

Extrem de periculos, suspectul le-a scăpat oamenilor legii printre degete de două ori la rând.

Pentru prinderea lui Nicoară Mihali Bandriş au fost organizate filtre la toate ieşirile din oraş. Sute de maşini au fost oprite în trafic.

Nicoară Mihali Bandriş este suspect în dosarul traficului cu utilaje grele. El a fost dat în urmărire generală, luna trecută, după ce, încercând să scape de poliţişti, tânărul a scos pistolul, a lovit mai multe maşini şi a fugit în munţi. Acum oamenii legii l-au surprins tot în trafic, pe Drumul Naţional 18.

După ce şi-a dat seama că este urmărit, tânărul a părăsit drumul şi a intrat în pădure. Poliţiştii au încercat să îl blocheze pe fugar în Pasul Prislop. Suspectul a ripostat însă cu focuri de armă.

Nicoară Mihail are numai 22 de ani, dar a reuşit performanţa să aibă şapte dosare penale.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Politie
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close