Antena 3 CNN Actualitate Dosarul familiei Cosma se rejudecă de astăzi de la zero

Dosarul familiei Cosma se rejudecă de astăzi de la zero

Dosarul familiei Cosma se rejudecă de astăzi de la zero
26 Iun 2019   •   10:23

Începe rejudecarea dosarului familei Cosma, după ce condamnările date în acest caz, în primă instanţă, au fost casate. Vlad și Mircea Cosma au fost trimişi în judecată în 2014, însă cei doi au reușit să obțină reluarea de la zero a dosarului în care sunt acuzați de corupție, după ce au susținut că procurori de la DNA Ploiești au fabricat probe și au influențat martori. Aceste afirmații au dus ulterior și la anchetarea magistraților.

Dosarul în care tatăl și fiul Cosma au fost trimişi în judecată în 2014 pentru corupție în legătură cu atribuirea contractelor finanţate de la bugetul CJ Prahova contra unor comisioane îşi reia judecata, potrivit digi24.ro.

Prima instanţă i-a condamnat pe cei doi la ani grei de detenţie, însă, ulterior, în etapa de apel a procesului, majoritatea martorilor acuzării şi-au retras declaraţiile, iar Vlad Cosma a început să publice înregistrări şi fotografii care să îi susţină acuzaţiile că dosarele făcute de procurorii DNA Ploieşti sunt construite pe probe falsificate.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close