Antena 3 CNN Actualitate Dr. Tudor Ciuhodaru, despre furtul de identitate în reclame false: "Este un atac la sănătate! O mega țeapă la un click distanță"

Dr. Tudor Ciuhodaru, despre furtul de identitate în reclame false: "Este un atac la sănătate! O mega țeapă la un click distanță"

Tudor Ciuhodaru medic la Spitalul Clinic de Urgență "Nicolae Oblu" din Iași, trage un semnal de alarmă şi face apel la români să nu cadă victime reclamelor false care se folosesc de identitatea sa.

Dr. Tudor Ciuhodaru, despre furtul de identitate în reclame false: "Este un atac la sănătate! O mega țeapă la un click distanță"
Sursa foto: Facebook Tudor Ciuhodaru
de Claudia Popovici    |    15 Oct 2022   •   19:14

Confruntat cu situaţii în care numele său apărea în reclame pentru produse care promovau sănătatea, medicul Tudor Ciuhodaru face apel la cetăţeni să fie atenți.

"Este atac la sănătatea cetățenilor. Practic este vândută o iluzie, o speranță, o mega țeapă la un click distanță.

Și din punctul meu de vedere, există un risc major pentru sănătate.

Să știți că nu aflam despre aceste lucruri dacă nu mă sunau pacienții mei, ăsta este avantajul meu.

Vorbesc tot timpul cu ei, numărul meu de telefon este la liber și au început să mă sune.

Noi, ca medici, cu atât mai puțin ca demnitari, nu avem voie să facem reclamă la absolut nimic.

Există și un risc de implicații juridice, iar avocații mei mi-au zis că este şi o campanie de denigrare și defăimare.

"Se exploatează de foarte mult speranța oamenilor"

Mai ales că am mai avut și niște gesturi politice de a vota împotriva pașaportului verde la nivel european și imediat după aceasta au început să apară în valuri aceste reclame false.

Pe mine m-a interesat problema de sănătate publică şi iată o lecție pentru toţi: înainte de a cumpăra un medicament de pe net, în afară de faptul că eu nu fac reclamă la nimic pe net, inclusiv la anumite produse care au fost mult discutate în această pandemie, întrebați-vă dacă chiar aveți nevoie de acel produs, dacă v-a sunat medicul de familie sau medicul dumneavoastră curant.

Se exploatează de foarte mult speranța oamenilor de a fi mai sănătoși", a avertizat medicul Tudor Ciuhodaru în emisiunea News Magazine de la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: dr. Tudor Ciuhodaru reclame produse
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close