Antena 3 CNN Actualitate Drama actorului Vladimir Găitan: Sufăr de aceeași boală ca Regele Mihai

Drama actorului Vladimir Găitan: Sufăr de aceeași boală ca Regele Mihai

Drama actorului Vladimir Găitan: Sufăr de aceeași boală ca Regele Mihai
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Mar 2016   •   16:23

Actorul Vladimir Găitan suferă de aceeaşi boală ca Regele Mihai şi spune că ar vrea să-i dea din puţina sănătate pe care o are, dacă ar fi posibil.

”Regele Mihai este pentru mine un mare simbol, regret din toată inima că în 1990 nu am avut inteligenţa şi puterea să-l alegem. Ar fi fost poate salvarea acestui început de renaştere a României. Din păcate n-am avut mintea cea de pe urmă şi astăzi descoperim că Domnia Sa trece printr-un moment foarte greu. Sunt alături din toată inima împreună de Casa Regală în această imensă suferinţă şi mă rog bunului Dumnezeu să-i dea putere să reziste”, a declarat actorul pentru DC News.

Vladimir Găitan mai spune, cu durere în suflet, că boala de care regele suferă este cumplită şi imprevizibilă şi, din păcate, nu se poate aştepta decât la ce e mai rău.

”Vreau să vă spun că este cumplită şi imprevizibilă. Şi ne aşteptăm la tot ce e mai rău. Şi asta vă spun cu inima pe suflet. Îmi pare tare rău și eu, mai mult ca fiecare dintre domniile voastre, înțeleg cel mai bine ce înseamnă acestă suferință și acestă boală”, a mai spus actorul.
Sursa: DC News

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close