Antena 3 Actualitate Drumul secret al cărnii prin hypermarket: cum ajungem să mâncăm produse expirate

Drumul secret al cărnii prin hypermarket: cum ajungem să mâncăm produse expirate

29 Dec 2015   •   19:30
Drumul secret al cărnii prin hypermarket: cum ajungem să mâncăm produse expirate foto: Pixabay

Un angajat al unui hipermarket din Constanţa a dezvăluit cotidianului „Adevărul“ paşii ilegali pe care sunt nevoiţi să-i parcurgă angajaţii din sectorul carmangerie cu produsele care nu s-au vândut în perioada de valabilitate, scrie adevarul.ro.

Disperaţi după profit, marii agenţi economici din Constanţa fac comenzi mari la carne şi la produsele din carne, mai ales în perioada Sărbătorilor. Numai că nu toată carnea se vinde. Dar ce se întâmplă cu produsele care expiră? Normal, ele trebuie depozitate în locuri special amenajate în fiecare mare centru economic şi, apoi, duse la neutralizare, adică să fie distruse în spaţii speciale.
 
Însă, în unele centre comerciale, practica este cu totul alta. Un angajat al unui mare magazin din Constanţa a dezvăluit cotidianului „Adevărul“, sub protecţia anonimatului, ce sunt obligaţi să facă cei care lucrează la sectorul de carne cu produsele expirate.
 
Evident, nu au ordine scrise, spune sursa noastră, însă cine nu se conformează „legilor nescrise” de la serviciu este dat afară sub diverse motive: că nu vorbeşte frumos cu clienţii, că nu are randament sau că este indisciplinat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close