Antena 3 CNN Actualitate Zeci de oameni blocați în zăpadă şi viscol mai bine de șapte ore, la Buzău

Zeci de oameni blocați în zăpadă şi viscol mai bine de șapte ore, la Buzău

Zeci de oameni blocați în zăpadă şi viscol mai bine de șapte ore, la Buzău
Sursa foto: Foto: facebook.com/PolitiaRomana
18 Ian 2016   •   08:33

Zeci de oameni, printre care şi copii, au rămas blocaţi la ieşirea din Buzău din cauza zăpezii. Aceştia au stat mai bine de şapte ore fără mâncare, căldură şi combustibil, timp în care nimeni nu le-a dat nicio explicaţie. Ba mai mult, oamenii spun că poliţiştii i-au luat peste picior şi le-au recomandat să se cazeze la hotel.

Şi în judeţul Constanţa, unde mai multe drumuri judeţene au fost închise, au fost probleme. Oamenii au fost întorşi din drum de poliţişti din cauza viscolului şi vizibilităţii extrem de scăzute.

Oamenii au ajuns la capătul răbdării după mai bine de şapte ore în care au stat blocaţi în zăpadă şi viscol. Unii dintre ei, însoţiţi de copii, au fost nevoiţi să stea în frig pentru că au rămas fără combustibil.

Oamenii s-au plâns de faptul că poliţiştii i-au luat peste picior şi le-au spus să meargă să se cazeze la hotel.

Cu nervii întinşi la maximum, oamenii i-au cerut socoteală subprefectul judeţului Buzău, venit în inspecţie pe Drumul European 85.

Şi în judeţul Constanţa, mai multe drumuri judeţene au fost închise. Vântul a suflat cu peste 70 de kilometri la oră, iar vizibilitatea a fost sub 20 de metri. Poliţiştii i-au întors din drum pe şoferii care se îndreptau spre zonele cele mai afectate.

Numai în judeţul Constanţa, 11 drumuri judeţene au fost închise, iar 29 de localităţi au rămas fără curent electric.

×
Subiecte în articol: Buzau oameni blocati in zapada
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close