Antena 3 CNN Actualitate Durere fără margini în Caracal. Mama Luizei, mesaj dur pentru autorități: „În viața mea nu am simțit așa ceva. Să li se întâmple și lor la fel”

Durere fără margini în Caracal. Mama Luizei, mesaj dur pentru autorități: „În viața mea nu am simțit așa ceva. Să li se întâmple și lor la fel”

Mama Luizei Melencu, tânăra dispărută în urmă cu câteva luni în Caracal, a transmis un mesaj dur pentru autoritățile care nu au fost în stare să-i salveze fiica de la moarte.

Durere fără margini în Caracal. Mama Luizei, mesaj dur pentru autorități: „În viața mea nu am simțit așa ceva. Să li se întâmple și lor la fel”
de Claudia Simion    |    29 Iul 2019   •   15:09

„Simt cea mai mare durere din viața mea. În viața mea nu am simțit așa ceva.. o viață să-și îngroape copilul e foarte greu. Nu știu dacă vom putea trece peste așa ceva. Celor care s-au ocupat de acest caz și patru luni de zile nu au făcut nimic le doresc să li se întâmple și lor ce mi s-a întâmplat mie”, a spus, cu lacrimi în ochi, mama Luizei.

Sora Luizei a povestit că a vorbit cu ea chiar în dimineața zilei în care a dispărut. „Am vorbit dimineața cu ea, a zis că vine să scoată niște bani de la Caracal. Din ziua aceea nu am mai vorbit cu ea. A fost prima dată când a plecat singură de acasă. Ea nu mergea cu ocazia, mergea cu autobuzul”.

Sora Luizei a spus că a fost sunată de Poliția din Coșoveni și a fost întrebată de ce familia îi acuză că nu au făcut dreptate. „Păi ce dreptate au făcut ei? Că au lăsat două fete să moară în chinuri?”, a mai spus ea.

Întrebată ce spune despre reacția criminalului, care a plâns și a spus că îi pare rău pentru ce a făcut, mama adolescentei a afirmat „dacă îi părea rău, nu le omora. Și eu pot să vin să vă dau în cap și după ce vă omor să spun că îmi pare rău”. 

×
Subiecte în articol: Caracal autorităţi
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close