Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea o atacă pe Kovesi: ''Încearcă să scape de cucuveaua mov''

Elena Udrea o atacă pe Kovesi: ''Încearcă să scape de cucuveaua mov''

Elena Udrea o atacă pe Kovesi: ''Încearcă să scape de cucuveaua mov''
12 Oct 2016   •   17:44

Elena Udrea a reacționat pe Facebook după ce procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a solicitat sesizarea Camerei Deputaţilor pentru o nouă urmărire penală a deputatului.

''Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine! Nimic nou!
De cate ori este in criza de imagine, apeleaza la dosare si acuzatii sonore: la adresa mea, a lui Ponta, Blair etc. De data aceasta, rahatul in care se afla nu poate fi acoperit nici daca m-ar lapida personal!

Instigare la luare de mita, in campania electorala din 2009, in dosarul unde deja m-au acuzat de spalare de bani. Desi de la momentul chemarii mele la DNA acum doua saptamani nu s-a mai intamplat nimic, abia acum cer urmarirea penala pentru aceste presupuse fapte. De ce nu au cerut atunci??? Pentru ca acum era nevoie de ceva care sa acopere cucuveaua mov.

Faptele? Ca cei care au solicitat unor firme sa faca sponsorizari in campanie, ambii lideri politici PDL, au facut-o la instigarea mea!!!
Pe bune??? Pai eu nici nu cunosteam firmele care au facut sponsorizarile pe de o parte, asa cum reiese chiar din declaratiile celor care au facut platile! Pe de alta parte, intr-o campanie, toti liderii politici din teritoriu ori de la centru, contribuie dupa cum pot. De ce un lider politic ar fi avut nevoie sa fie instigat sa ceara sponsorizare??? Cand aceste lucruri ei le fac dintotdeauna, in fiecare campanie? Cu mult inainte sa fiu eu implicata in politica, chiar...

Si inca o data! Nu vreti, doamna Kovesi, sa vedeti ce este si cu sponsorizarile ori banii adusi la sediul central al PDL, la cei care astazi sunt in conducerea PNL, facute in aceeasi campanie?

Chiar daca mai reusiti sa faceti putin scandal, tot va trebui sa raspundeti daca foloseati adrese de mail secrete ca sa vorbiti cu Ghita despre cum sa va acoperiti plagiatul sau pentru a da in mod ilegal informatii pe surse din dosarele adversarilor!
Si chiar este penal daca este adevarat!'', a scrie Elena Udrea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close