Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, supărată pe justiția din România: ”E mumă pentru străini și ciumă pentru români!”

Elena Udrea, supărată pe justiția din România: ”E mumă pentru străini și ciumă pentru români!”

Elena Udrea, supărată pe justiția din România: ”E mumă pentru străini și ciumă pentru români!”
Sursa foto: Foto: Elena Udrea/Facebook
08 Iul 2016   •   22:43

Elena Udrea a scris, vineri, pe pagina personală de Facebook, un mesaj în care critică justiția din România, despre care spune că e ”mumă pentru străini și ciumă pentru români”.

”Paradoxul justitiei actuale din Romania! Este muma pentru straini si ciuma pentru romani!!!
Procurorii ne spun ca cei din conducerea Hotelului Marriott ar fi facut o evaziune fiscala de 7,5 milioane de lei. Motiv pentru care directorul financiar, cetatean austriac, a fost pus sub control judiciar. Ce s-ar fi intamplat daca era om de afaceri roman? Pai sigur ar fi iesit cu catuse si ar fi fost arestat preventiv (cel mult putea scapa daca facea un denunt impotriva unui politic
ian vizat de Sistem). Evident ca eu nu sustin arestarea preventiva si cu atat mai putin plimbarea oamenilor in catuse in fata presei, de dragul imaginii procurorilor. Dar acest lucru nu schimba realitatea ca strainii sunt tratati preferential de catre justitia din Romania. Care sa fie motivul? Exista un interes in a compromite si a distruge mediul de afaceri romanesc pentru a face loc firmelor straine? Al cui este acest interes? Ca nu pot crede ca doar dorinta unor sefi din justitie ori servicii de a mai primi o medalie de la cate un ambasador sa fie motivul pentru care suntem slugi in fata strainilor!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close