Antena 3 Actualitate Elevii au susţinut teza unică la română

Elevii au susţinut teza unică la română

17 Mai 2007   •   07:41
Elevii au susţinut teza unică la română

Peste 220 de mii de elevii de clasa a VII-a au susţinut teza cu subiect unic la limba şi literatura română. Copiii au trebuit să rezolve varianta cu numărul doi la examenul care a început la ora 12.00 şi a durat 50 de minute. Teza cu subiect unic la limba şi literatura română este ultima din seria celor trei teze naţionale - prima fiind la matematică, iar a doua a fost la limba şi literatura maternă.

Elevii care nu s-au putut prezenta în această sesiune pot susţine tezele la matematică pe 5 iunie, la limba şi literatura maternă pe 8 iunie, iar în 12 iunie la limba şi literatura română. Dacă nu reuşesc să ajungă la examenul din iunie, elevii mai au o ultimă şansă pentru a susţine tezele, în data de 21 august la matematică, 23 august la limba şi literatura maternă şi 28 august.

Dacă nu reuşesc să ajungă la examenul din iunie, elevii mai au o ultimă şansă pentru a susţine tezele, în data de 21 august la matematică, 23 august la limba şi literatura maternă şi 28 august la limba şi literatura română.

Antena 3

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close