Antena 3 CNN Actualitate Emilian Frâncu (PNL) vrea să afle câte saloane de masaj erotic sunt în evidenţa Fiscului

Emilian Frâncu (PNL) vrea să afle câte saloane de masaj erotic sunt în evidenţa Fiscului

Emilian Frâncu (PNL) vrea să afle câte saloane de masaj erotic sunt în evidenţa Fiscului
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Noi 2011   •   22:50

Ministrului Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, i-au fost cerute luni informaţii din partea senatorul PNL Emilian Frâncu în legătură cu numărul de persoane practicante de masaj erotic cu contract de muncã, acesta adaugând cã multe dintre locurile unde se întâmplă această activitate sunt în realitate paravane pentru prostituţie, informează Mediafax.
     
Senatorul liberal i-a cerut lui Ialomiţianu sã îl informeze dacã există date statistice la nivel naţional şi local referitoare la numărul total al persoanelor care activează în domeniu şi "care îşi aduc, cuminţi, contribuţia la bugetul de stat" şi dacă acestea lucrează în condiţii conforme cu reglementărilor în vigoare.
   
"Câte firme care funcţionează sub o formă sau alta ca saloane de masaj erotic sunt în evidenţa organelor fiscale? Ce calificare profesională le dă dreptul acestor persoane sã fie remunerate pentru servicii denumite generic masaj erotic? De ce se evită sistematic stabilirea unui cadru legislativ care să permită controlul acestor stabilimente doarece impozitarea corectă a acestei activităţi de masaj ar aduce venituri însemnate bugetului de stat? Câte controale au fost făcute de reprezentanţii Ministerului Finanţelor la nivel de ţară la firme care au ca obiect de activitate de masaj", a întrebat senatorul.
   
Acesta a adăugat cã termenul de "masaj erotic" nu apare ca obiect de activitate în Codul CAEN şi nici în vreo prevedere legală comercială, cadrul legislativ fiind "pe cât de neclar, pe atât de permisiv".

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close