Antena 3 CNN Actualitate Explozie provocată de o bombă aflată într-un pachet la un supermarket din Germania. Trei persoane au fost rănite

Explozie provocată de o bombă aflată într-un pachet la un supermarket din Germania. Trei persoane au fost rănite

O explozie a avut loc, miercuri după amiază, la sediul central al Lidl din Neckarsulm, Germania. Din primele informații, explozia a fost provocată de o bombă aflată într-un pachet. Trei persoane au fost rănite ușor.

Explozie provocată de o bombă aflată într-un pachet la un supermarket din Germania. Trei persoane au fost rănite
de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   20:03

Incidentul a avut loc după ora locală 15:30, în oficiul poştal al sediului central al companiei Lidl, situat în orăşelul Neckarsulm, în landul Baden-Württemberg, la circa 60 de kilometri nord de oraşul Stuttgart.

Potrivit presei germane, cauza exploziei pare a fi un dispozitiv care era într-un pachet, cel mai probabil o scrisoare-capcană sau un pachet-capcană care a explodat atunci când a fost deschis. În urma deflagraţiei trei persoane a fost rănite.

Peste 100 de persoane au fost evacuate din clădire. 

Marți, o altă explozie a avut loc la sediul unui producător de alimente, situat la circa 60 de kilometri de orașul Neckarsulm, în urma căreia un angajat a fost rănit după ce a deschis un colet cu caracteristici similare.

 

 

 

×
Subiecte în articol: explozie Supermarket bomba Germania
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close