Antena 3 CNN Actualitate Familia poliţistului Bogdan Gigină rupe tăcerea: „Viaţa fără el este un infern”

Familia poliţistului Bogdan Gigină rupe tăcerea: „Viaţa fără el este un infern”

Familia poliţistului Bogdan Gigină rupe tăcerea: „Viaţa fără el este un infern”
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Sep 2016   •   22:43

Sora mamei lui Bogdan Gigină a povestit la Sinteza Zilei momentele grele pe care le-a trăit familia când a aflat rezultatul votului din Parlament, prin care Gabriel Oprea a fost scăpat de colegi de urmărire penală.

„Era de asteptat, spre dezamăgirea noastra. Oarecum ne aşteptam la aşa ceva. La ce se întâmplă în ţara asta şi precedentul creat ne-a dovedit că se face scut în jurul unui om care se simte vinovat. Dacă domnul Oprea se considera nevinovat, îşi demonstra nevinovăţia în faţa judecătorilor şi nu cerea să fie salvat. Aşa toată viaţa va plana acuzaţia de ucidere din culpă. Dacă se ştia nevinovat mergea şi spunea că e nevinovat, spunea că a făcut parte din coloana sa oficială. (...)În ziua de 21 octombrie, legea privind coloana oficială a fost modificată începând cu ora 9.21. Oare de ce? De ce a modificat legea? (...) Oprea va trăi toată viaţa cu stigmatul uciderii din culpă”.

Mătuşa lui Bogdan Gigină a vorbit şi despre seara fatală: „Viaţa fără Bogdan este un infern pentru familie. Au primit la ora 19 un telefon în care îi anunţa că Bogdan a avut un accident. Şi spunea că nu se poate. Tatăl a tras un trening şi a fugit la spital. Ea a plecat pe jos. A ajuns la magazinul Unirea şi spunea rugăciuni pentru fiul ei. Toată lumea se uita la ea, credea că e nebună. Nu ştia ce s-a întâmplat. Se ruga pentru viaţa lui. Un taximetrist a dus-o la spitalul Universitar. Când a intrat, avea impresia că toată lumea o cunoaşte. A intrat la reanimare. El era pus la aparate. Faţa lui toată plină de sânge, gâtul sfâşiat,dezbrăcat în pielea goală, doar cu folia pe el. A îngenunchiat, i-a sărutat şosetele ude de ploaie şi striga: Bogdane, Bogdane. Doctoriţa de gardă a venit şi i-a spus: Doamnă nu se mai poate face nimic pentru el”.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close