x close

Familia Sărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, în fața judecătorilor. „Nu ne lăsăm până când fetița nu va fi adusă înapoi. Ne-a rupt inima”

27 Iun 2019   •   16:29
Familia Sărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, în fața judecătorilor. „Nu ne lăsăm până când fetița nu va fi adusă înapoi. Ne-a rupt inima” foto- captură Antena 3

Asistenţii maternali care au crescut-o pe Sorina au fost astăzi în faţa judecătorilor. Oamenii spun că le este dor de fetiţă şi vor să lupte pentru ca fetiţa să ajungă din nou în familia lor.

„N-am înțeles nimic decât că ar trebui să fie audiată fata, să se facă dreptate, să nu plece fata din țară. Sperăm să fie bine și să ia atitudine justiția, să nu părăsească fata țara, să fie acasă la noi fata”, a spus Vasile Șărămăt, bărbatul care a crescut-o pe copilă. 

Reporter: Vă doriți o confruntare cu familia Săcărin?

Vasile Șărămăt: „Da, cum să nu, la orice oră. Eu cred că această familie nu are inimă, a rupt inima nu la una, ci la două fete, și la părinții care au crescut-o de la vârsta de 9 luni până la vârsta de 9 ani”. 

Reporter: Continuați să luptați? 

Vasile Șărămăt: „Nu ne lăsăm până când fetița nu va fi adusă înapoi și sperăm să o adoptăm, ne-a rupt inima din noi, la toata familia. Să avem încredere în justiție, se va face dreptate”. 


 

Citeşte mai multe despre:

familia sorina
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati