Antena 3 CNN Actualitate Familia Sărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, în fața judecătorilor. „Nu ne lăsăm până când fetița nu va fi adusă înapoi. Ne-a rupt inima”

Familia Sărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, în fața judecătorilor. „Nu ne lăsăm până când fetița nu va fi adusă înapoi. Ne-a rupt inima”

Asistenţii maternali care au crescut-o pe Sorina au fost astăzi în faţa judecătorilor. Oamenii spun că le este dor de copilă şi vor să lupte pentru ca fetiţa să ajungă din nou în familia lor.

Familia Sărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, în fața judecătorilor. „Nu ne lăsăm până când fetița nu va fi adusă înapoi. Ne-a rupt inima”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
de Claudia Simion    |    27 Iun 2019   •   16:29

„N-am înțeles nimic decât că ar trebui să fie audiată fata, să se facă dreptate, să nu plece fata din țară. Sperăm să fie bine și să ia atitudine justiția, să nu părăsească fata țara, să fie acasă la noi fata”, a spus Vasile Șărămăt, bărbatul care a crescut-o pe copilă. 

Reporter: Vă doriți o confruntare cu familia Săcărin?

Vasile Șărămăt: „Da, cum să nu, la orice oră. Eu cred că această familie nu are inimă, a rupt inima nu la una, ci la două fete, și la părinții care au crescut-o de la vârsta de 9 luni până la vârsta de 9 ani”. 

Reporter: Continuați să luptați? 

Vasile Șărămăt: „Nu ne lăsăm până când fetița nu va fi adusă înapoi și sperăm să o adoptăm, ne-a rupt inima din noi, la toata familia. Să avem încredere în justiție, se va face dreptate”. 


 

×
Subiecte în articol: familia sorina
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close