Antena 3 CNN Actualitate Fan Courier face angajări în toată țara

Fan Courier face angajări în toată țara

Fan Courier face angajări în toată țara
Sursa foto: foto: Facebook
09 Mar 2016   •   11:02

Compania de curierat Fan Courier Express SRL angajează curieri și reprezentanți vânzări în mai multe orașe din țară, scrie capital.ro.

Astfel, compania de curierat caută să angajeze câte un reprezentant vânzări în orașele Arad, Piatra Neamț și Râmnicu-Vâlcea. Candidatul ideal pentru postul de reprezentant vânzări are studii superioare, are experiență în vânzări, este dispus să facă deplasări, este adaptabil, flexibil și rezistent la stres.

Jobul constă în prospectarea pieței, dezvoltarea de noi oportunități de afaceri în zona dedicată, menținerea și dezvoltarea relațiilor cu clienții, cunoașterea pieței de curierat, ofertare, vizite la clienți, rapoarte de vânzări etc.

De asemenea, Fan Courier dorește să angajeze curieri în următoarele localități din țară: Arad, București, Cluj-Napoca, Fălticeni, Ghiroda, Jimbolia, Lugoj, Rădăuți, Recaș, Sânnicolau Mare, Timișoara.

Sarcina curierilor este să preia plicurile și coletele de la clienți, să livreze expedițiile în zona arondată și să respecte stadardele de calitate și procedurile de curierat. Condițiile de angajare pe postul de curier sunt: permis de conducere categoria B și studii medii. Experiența în distributie sau curierat reprezintă un avantaj.

Mai multe detalii, AICI.

×
Subiecte în articol: job
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close