Antena 3 CNN Actualitate Farsă la 112. Un băcăuan a anunţat un accident grav cu trei victime, sub un nume fals

Farsă la 112. Un băcăuan a anunţat un accident grav cu trei victime, sub un nume fals

Farsă la 112. Un băcăuan a anunţat un accident grav cu trei victime, sub un nume fals
Sursa foto: 112
20 Apr 2009   •   10:49

O alarmă falsă la 112 a pus pe jar 8 echipaje de la salvare, pompieri, poliţie şi jandarmerie, în judeţul Bacău. Un bărbat, sub un nume fals, a anunţat, duminică seară, un grav accident de circulaţie cu trei victime. Dacă va fi identificat omul riscă dosar penal.

Apelul la 112 a fost făcut duminică seara, în jurul orelor 22. Un bărbat anunţa că la ieşire din Trebeşi, o maşină a căzut într-o râpă şi trei persoane sunt grav rănite.

Trei echipaje de la salvare, două de pompieri, două de poliţie şi un echipaj de jandarmi au mers imediat la faţa locului să salveze victimele.

Numai că la locul indicat nu era niciun accident. Echipajele şi-au extins totuşi căutările. Au sunat din nou la numărul care anunţase accidentul, dar nu au primit niciun răspuns. Până la urmă au stabilit că era vorba despre o alarmă falsă.
Mai mult, persoana care ar fi apelat la 112 nu ştia nimic despre acest caz. După aproape două ore de căutări, echipajele şi-au dat seama că totul a fost o înscenare din partea unei persoane puse pe glume proaste. Persoană care riscă acum un dosar penal, în cazul în care va fi identificată.

Antena 3

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close