Antena 3 CNN Actualitate Firma lui Beke Istvan, abonată la fondurile publice ale Primăriei Târgu Secuiesc - DOCUMENT

Firma lui Beke Istvan, abonată la fondurile publice ale Primăriei Târgu Secuiesc - DOCUMENT

Firma lui Beke Istvan, abonată la fondurile publice ale Primăriei Târgu Secuiesc - DOCUMENT
20 Ian 2016   •   18:31

Firma lui Beke Istvan, arestat preventiv pentru tentativă de atentat terorist, este abonată la fondurile publice ale Primăriei Târgu Secuiesc, condusă de UDMR-istul Bokor Tibor, potrivit jurnalistului Dan Tanasă.

Potrivit informațiilor comunicate subsemnatului de Primăria Târgu Secuiesc în temeiul Legii nr. 544/2001, firma administrată de Beke, SC B.I.A. Electronic SRL, a încasat în perioada 2007-2015 zeci de mii de lei din bugetul public al Primăriei Târgu Secuiesc.

Banii, în total peste 66.000 de lei, au fost încasați de firma lui Beke Istvan pentru servicii în domeniul electronic, montare sisteme audio și video. Din informațiile comunicate de Primăria Târgu Secuiesc reiese că firma lui Beke a montat inclusiv sistemul de acces în primărie.

Beke Istvan, lider al filialei Târgu Secuiesc a asociației ”Mișcarea Tinerilor din cele 64 de comitate” (HVIM) a fost arestat în data de 1 decembrie 2015 sub acuzația de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de acțiuni împotriva ordinii constituționale și nerespectarea regimului materiilor explozive privind prevenirea și combaterea terorismului.

Continuarea, pe dantanasa.ro

×
Subiecte în articol: dan tanasa
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close