Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîţu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților

Florin Cîţu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților

Florin Cîţu a declarat luni că demisia lui Ludovic Orban este un act unilateral, iar PNL va hotărî în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților.

Florin Cîţu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților
de Alexandra Dima    |    27 Sep 2021   •   12:26

Premierul Florin Cîţu a anunţat că situaţia succesorului lui Ludovic Orban la şefia Camerei Deputaţilor urmează să fie stabilită marţi, în cadrul Biroului Executiv la PNL. El a catalogat gestul lui Ludovic orban drept unilateral.

"„Am discutat ieri, știți foarte bine, la Consiliul Național, exact despre această temă și a rămas că vom clarifica detaliile în BEX-ul de mâine. Demisia este o decizie unilaterală a celui care are funcția, haideți să nu încurcăm lucrurile. Mâine, în BEX, discutăm ce e mai bine pentru Partidul Național Liberal." , a subliniat Florin Cîţu.   

Întrebat de jurnalişti dacă simte că i s-a pasat răspunderea pierderii şefiei la Cameră, premierul a mai subliniat faptul că el nu i-a cerut lui Ludovic Orban să îşi dea demisia. 

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, luni dimineaţă, după cum promisese la scurt timp după ce a pierdut şefia PNL. 

„Dacă eu îmi depun demisia la Cameră, luni, marţi sau miercuri se organizează alegeri pentru funcţia de preşedinte. Cum e situaţia în Camera Deputaţilor astăzi şi în Parlament, în general, ca urmare a crizei politice provocate, există riscul major ca PNL să piardă poziţia de preşedinte al Camerei." - a declarat Orban duminică. 

Ludovic Orban și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților

 

 

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu PNL
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close