Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu a primit o coasă de la PSD: "Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă"

Florin Cîțu a primit o coasă de la PSD: "Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă"

Forin Cîțu a făcut declarații dure de la tribuna Parlamentului și i-a acuzat pe cei de la PSD că au vrut să vadă căt rezistă la înjurăturile lor. ”Acest prim-ministru rezistă”, a dat asigurări Florin Cîțu.

Florin Cîțu a primit o coasă de la PSD: "Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă"
de Gabriel Dano    |    22 Feb 2021   •   17:31

"Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă. Cine sunt cei care mă contestă: Ciolacu, Grindeanu, Stănescu, Tudose – aceștia sunt cei care mă contestă pe mine, toți, slugile lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov", a spus Florin Cîțu.

Acesta a continuat:  "Sorin Grindeanu, premierul OUG 13, cel care la câteva zile după învestire a scos zeci de mii de români în stradă. Cel care tremura de frică când președintele României s-a dus lângă el încercând să-l convingă să nu facă această nenorocire pentur români. Și nu l-a ascultat.

Același premier care a făcut un lucru inedit în politica din România: a fost primul premier dat jos de propriul partid. Și nu s-a dus acasă când i-au spus oamenii că este incompetent. Nu, s-a ținut de scaun împotriva propriului partid. Iar PSD s-a obișnuit cu asta și a mai dat jos un premier, pe Mihai Tudose. Mihai Tudose, premierul care își lua salariul în plic, pentru că așa era el obișnuit, să ia banii în plic din diferitele funcții pe care le avusese până atunci.

Marii gânditori economici Ciolacu și Paul Stănescu își permit să vină cu amendamente la buget care însumate fac 6% din PIB. Cel mai tragic, și e la limita trădării naționale, e că propun să nu mai plătim contribuția la UE. De acolo vor să ia acești bani. Nu voi permite acest lucru, domnilor", a spus Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close