Antena 3 CNN Actualitate Cîțu, atac dur la Ciolacu, Tăriceanu, Ponta: terminați crizele de isterie publice. Jucați poker cu sănătatea românilor?

Cîțu, atac dur la Ciolacu, Tăriceanu, Ponta: terminați crizele de isterie publice. Jucați poker cu sănătatea românilor?

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, îi întreabă, printr-o postare pe o rețea socială, pe Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu și Marcel Ciolacu dacă vor vota sau nu pentru prelungirea stării de urgență.

Cîțu, atac dur la Ciolacu, Tăriceanu, Ponta: terminați crizele de isterie publice. Jucați poker cu sănătatea românilor?
Sursa foto: Antena 3
14 Apr 2020   •   11:22

”Întrebarea zilei.

Domnilor Ciolacu, Tăriceanu, Ponta este momentul să terminați crizele de isterie publice.

Trebuie să le spuneți românilor direct: votați prelungirea stării de urgență sau continuați să jucați poker cu sănătatea românilor?

#RomaniiTrebuieSaStie”, scrie Florin Cîțu pe rețeaua socială. 

Cei trei au declarat că, alături de partidele lor, nu vor vota pentru prelungirea stării de urgență,  considerând că economia trebuie pornită imediat. 

„Nu vom fi de acord să avem încă o lună #pierdută pentru cetăţeni şi pentru economie! (…) Ei şi-au îndeplinit obligaţiile cetăţeneşti: au stat în case şi au respectat regulile impuse de autorităţi. Dar ce a facut statul pentru ei în prima lună a stării de urgenţă?! Avem peste 1,2 milioane de români care şi-au pierdut locul de muncă sau sunt în şomaj tehnic, zeci de mii de firme închise şi miliarde de euro pierdute. În aceste condiţii, prelungirea stării de urgenţă #fără o minimă garanţie că vor fi luate măsurile corecte şi necesare pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o inconştienţă totală”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Am votat în luna martie starea de urgenţă pentru că am crezut că doar regulile democratice îi încurcă pe guvernanţi în a lua nişte măsuri care să limiteze răspândirea coronavirusului. Între timp am văzut cu toţii că nu democraţia îi încurca pe conducătorii noştri, ci lipsa de experienţă şi incapacitatea de anticipare”, a fost şi reacţia lui Călin Popescu Tăriceanu.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close