Antena 3 CNN Actualitate Florin Salam, prima reacție după ce anumite publicații l-au dat drept decedat

Florin Salam, prima reacție după ce anumite publicații l-au dat drept decedat

Florin Salam, în vârstă de 42 de ani, a reacționat pe Facebook după ce anumite publicații l-au dat drept decedat. Reacții au venit și de la fiica lui, Betty, precum și de la Tzancă Uraganu'.

Florin Salam, prima reacție după ce anumite publicații l-au dat drept decedat
Sursa foto: Facebook Florin Salam
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Aug 2022   •   21:36

A fost panică în industria muzicală, după ce anumite publicații din presă au relatat faptul că interpretul de manele Florin Salam ar fi decedat.

La scurt timp, artistul a postat un mesaj pe reţele sociale. 

"Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură dată credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor", a reacționat Florin Salam. 

Betty Salam, dezminte informația potrivit căreia Florin Salam a murit

"Cel care a scris acel material ești un nimic. Cum poţi să scrii şi să duci lumea în eroare şi să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îţi dai demisia", a transmis Betty Salam, fiica lui Florin Salam pe reţelele sociale. 

Tzancă Uraganul, reacţie după vestea morţii lui Florin Salam

"Nu este adevărată acestă veste sub nicio formă. Este doar internat în spital cu COVID, cum ştie toată lumea şi așteptăm să fie bine. Stați liniștiți că Florin Slam este într-o situaţie stabilă", a transmis Andrei Velcu (Tzanca Uraganu) pe pagina sa de Facebook. 

 

×
Subiecte în articol: Florin Salam
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close