Antena 3 CNN Actualitate Florin Salam, noi probleme cu Poliţia. Petrecere spartă de poliţişti, într-un local din Ştefăneştii de Jos

Florin Salam, noi probleme cu Poliţia. Petrecere spartă de poliţişti, într-un local din Ştefăneştii de Jos

Florin Salam a avut, noaptea trecută, noi probleme cu Poliţia, după ce poliţiştii l-au găsit în timp ce cânta la o petrecere organizată într-un local din Ştefăneştii de Jos.

Florin Salam, noi probleme cu Poliţia. Petrecere spartă de poliţişti, într-un local din Ştefăneştii de Jos
Sursa foto: Facebook
de Ana-Maria Bujor    |    13 Feb 2021   •   10:26

Astfel, cunoscutul cântăreţ de manele a fost oprit de poliţişti şi amendat cu 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor şi interdicţiilor în contextul pandemiei de coronavirus.

"În urma unor imagini apărute în spațiul public privind o petrecere desfășurată într-o locație de profil din Ștefăneștii de Jos, juețul Ilfov, polișiștii ilfoveni s-au sesizat cu privire la nerspectarea măsurilor și interdicțiilor impuse de autorități în context pandemic.

În acest context, la data de 12 februarie a.c., în jurul orelor 23:10, polițiștii din Voluntari si Serviciul Rutier, împreună cu jandarmi și efective din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la unitatea de profil respectivă, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale care se impun.  

Astfel, evenimentul privat(zi de naștere) a fost întrerupt de polițiști, iar cu ocazia verificărilor  au fost identificate 13 persoane participante.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, până la acest moment, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 10000 de lei. 

În prezent, se efectuează verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment și luarea măsurilor legle, care se impun", se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: Florin Salam
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close