Antena 3 Actualitate Fochist de la Crematoriul Vitan-Bârzești: „Culoarea oaselor, după incinerare, este albă sau gri deschis”

Fochist de la Crematoriul Vitan-Bârzești: „Culoarea oaselor, după incinerare, este albă sau gri deschis”

06 Aug 2019   •   19:37
Fochist de la Crematoriul Vitan-Bârzești: „Culoarea oaselor, după incinerare, este albă sau gri deschis”
Sursa foto: Sursă foto: captură Antena 3

Fochistul Emilian Niculescu, de la Crematoriul Vitan-Bârzești, a explicat pentru Dcnews, în contextul tragediei din Caracal, ce se întâmplă, în general, cu oasele arse într-un crematoriu. 

”În timpul incinerării, temperatura ajunge la 900-1000 de grade. Înainte de incinerare, cuptorul este preîncâlzit la o temperatură de minimum la 650 de grade.” a spus fochistul de la Crematoriul Vitan-Bârzești. 

Arderea durează în jur de două ore la această temperatură, dacă e efectuată într-un crematoriu și vorbim despre o ardere controlată. 

”După o incinerare completă, rămân fragmente de oase mai mici sau mai mare, în cazul oaselor mai groase rămân fragmente mai mari”, a spus Emilian Niculescu. 

Culoarea oaselor, după incinerare, este alb sau gri foarte deschis. Nu au vreo urmă de cenușiu închis, așa cum arată cele din Caracal. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close