Antena 3 CNN Actualitate Fochist de la Crematoriul Vitan-Bârzești: „Culoarea oaselor, după incinerare, este albă sau gri deschis”

Fochist de la Crematoriul Vitan-Bârzești: „Culoarea oaselor, după incinerare, este albă sau gri deschis”

Fochist de la Crematoriul Vitan-Bârzești: „Culoarea oaselor, după incinerare, este albă sau gri deschis”
Sursa foto: Sursă foto: captură Antena 3
06 Aug 2019   •   19:37

Fochistul Emilian Niculescu, de la Crematoriul Vitan-Bârzești, a explicat pentru Dcnews, în contextul tragediei din Caracal, ce se întâmplă, în general, cu oasele arse într-un crematoriu. 

”În timpul incinerării, temperatura ajunge la 900-1000 de grade. Înainte de incinerare, cuptorul este preîncâlzit la o temperatură de minimum la 650 de grade.” a spus fochistul de la Crematoriul Vitan-Bârzești. 

Arderea durează în jur de două ore la această temperatură, dacă e efectuată într-un crematoriu și vorbim despre o ardere controlată. 

”După o incinerare completă, rămân fragmente de oase mai mici sau mai mare, în cazul oaselor mai groase rămân fragmente mai mari”, a spus Emilian Niculescu. 

Culoarea oaselor, după incinerare, este alb sau gri foarte deschis. Nu au vreo urmă de cenușiu închis, așa cum arată cele din Caracal. 

×
Subiecte în articol: Caracal

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close