Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă într-o vulcanizare din Galaţi

Focuri de armă într-o vulcanizare din Galaţi

Focuri de armă într-o vulcanizare din Galaţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Noi 2011   •   22:37

Camerele de supraveghere au surprins imagini incredibile, într-o vulcanizare din Galaţi. Supărat că nu şi-a primit înapoi banii împrumutaţi unui angajat al service-ului, un bărbat de 30 de ani a scos pistolul şi a tras. Din fericire pentru datornic... a tras în aer.

Pe imagini se vede cum bărbatul intră în benzinărie şi începe să discute cu angajatul căruia i-a împrumutat cei 500 de lei. Când acesta din urmă cere încă o amânare, agresorul îşi pierde răbdarea. Scoate pistolul şi i-l aşează angajatului la tâmplă. Crezând probabil că arma este de jucărie, bărbatu îndepărtează, cu nonşalanţă, mâna atacatorului.

Îşi dă seama în ce situaţie se află abia când agresorul trage câteva focuri cât se poate de reale în aer.

Ameninţările iau sfârşit abia în momentul în care la faţa locului ajunge un echipaj de poliţie, chemat de colegii angajatului dator.

Chiar dacă angajatul nu a depus plângere, bărbatul va fi cercetat pentru uz de armă neletală fără drept. Pistolul a fost confiscat, era încărcat cu bile de cauciuc şi proprietarul avea permis de port armă. Însă folosirea în public a unei astfel de arme, în alte circumstanţe decât pentru apărarea personală, este ilegală.

 


×
Subiecte în articol: Galați arma
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close