Antena 3 CNN Actualitate Cauți o folie de calitate pentru solarii? Ai reduceri avantajoase la gama profesională cu aditivi!

Cauți o folie de calitate pentru solarii? Ai reduceri avantajoase la gama profesională cu aditivi!

Acum ai acces mult mai ușor la cele mai performante echipamente pentru culturile agricole, inclusiv la acest tip de accesorii.

Cauți o folie de calitate pentru solarii? Ai reduceri avantajoase la gama profesională cu aditivi!
de Georgiana Adam    |    12 Mar 2021   •   15:50

Ai aflat? Reducerile se țin lanț la gama profesională de folie solarii.

Cel mai căutat model, Perita, se află la reducere în unul dintre cele mai cunoscute magazine online. Beneficiază de toate atuurile aditivilor UV, IR și EVA, pe care îi integrează și are funcții speciale, precum cele anti-picurare, anti-ceață, anti-praf și nu numai. Află care sunt motivele pentru care merită să faci această investiție!

Aditivii de ultimă generație ai foliei ajută la menținerea căldurii în seră

Prin prezența aditivilor IR, folia de ultimă generație ajută la menținerea căldurii în interiorul serelor și a solariilor. Este vorba de efectul termic pe care îl generează și care asigură temperatura optimă pentru o dezvoltare armonioasă a plantelor. Vei rezolva instant pierderile de căldură pe care le-ai sesizat.

Elasticitatea foliei asigură rezistență la ger și la încărcăturile de zăpadă

Un criteriu de performanță al foliei pentru sere și solarii este elasticitatea. Folia trebuie să reziste cu brio la acțiunile mecanice, precum dilatarea și contractarea. Dacă la ger folia se contractă, la căldură ea se dilată. Folia elastică Perita are elasticitatea necesară pentru a face față cu brio acestor fenomene.

Difuzia luminii este asigurată prin intermediul foliei profesionale

Plantele din sere sau solarii au nevoie de lumina din toate direcțiile. Este absolut necesară, pentru a le asigura o dezvoltare armonioasă și ai posibilitatea de a controla acest fenomen prin intermediul unei folii profesionale, de calitate. Pentru acoperirea solariilor cu structură din lemn, folia Perita este ideală.

Funcția anti-picurare te va ajuta să previi condensul

Picăturile mari de apă de pe fața interioară a unei folii pot fi înlocuite cu picături foarte mici, nedetectabile, prin funcția anti drip pe care o integrează produsele profesionale. Folia Perita bifează cu succes și acest criteriu de performanță și ajută la prevenirea condensului, frecvent întâlnit în timpul sezonului geros.

Funcția anti-ceață te va ajuta să previi picăturile de apă

La pachet cu funcția anti drip vine și funcția anti fogging, ce previne apariția ceții în interiorul serelor și a solariilor. Astfel, vei evita formarea din abundență a condensului și te vei asigura că recoltele tale nu vor fi afectate în niciun moment. Este un alt motiv pentru care folia profesională Perita merită atenția ta.

Funcția anti-praf, un real ajutor pentru orice agricultor

Orice agricultor știe cât de dificil este să cureți folia pentru solarii în exteriorul ei. Din fericire, însă, există funcția anti dust, care previne depunerile de praf pe suprafețele exterioare ale foliei, ușurându-ți munca fără nicio îndoială. Mai ales primăvara, această funcție este imperios necesară și te va ajuta considerabil.

Foliile pentru solarii și orice tip de folie mulci este la reducere: vezi oferta RegalFermierul.ro

Dacă vrei să cumperi folii profesionale de calitate garantată, îți recomandăm produsele comercializate de RegalFermierul.ro, un magazin online de renume în acest segment de piață. Reducerile se țin lanț în acest mediu de achiziție online, iar cele mai bune oferte te așteaptă!

Comandă online orice tip de folie mulci sau pentru solarii și bucură-te de calitatea fără compromis a acestor produse de ultimă generație. Mai mult, dacă faci achiziții de 2000 RON, primești automat un voucher în valoare de 200 RON. Mult spor!

Date de contact: Tel:  0769493825 / 0336 802 328 E-mail: [email protected].

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close