Antena 3 CNN Actualitate FOTO. Asemănarea înfiorătoare dintre fetița ucisă din Gura Șuții și copila din Olanda pe care individul o numea „Mica mea prințesă”!

FOTO. Asemănarea înfiorătoare dintre fetița ucisă din Gura Șuții și copila din Olanda pe care individul o numea „Mica mea prințesă”!

FOTO. Asemănarea înfiorătoare dintre fetița ucisă din Gura Șuții și copila din Olanda pe care individul o numea „Mica mea prințesă”!
23 Sep 2019   •   19:11

Johannes Visscher, olandezul suspectat că a ucis-o pe Mihaelei Adrian Fieraru, fetița de 11 ani din comuna Gura Șuții, avea cont pe un site de fotografii și a postat acolo mai multe imagini cu o fetiță care seamănă perfect cu victima lui din Dâmbovița.

Citește și: Ultima oră! Cetățeanul olandez, principalul suspect în cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis

Fotografiile cu fetița pe care o numește ”Mica mea prințesă” au fost postate pe contul de flikr în perioada 2005 – 2012 și o surprinde pe aceasta pe parcursul anilor, scrie Libertatea.

Olandezul a murit, luni, într-un accident produs în apropierea orașului Escharen după ce mașina în care se afla acesta a intrat în plin într-un camion. Poliția locală spune că ceea ce părea inițial drept un accident rutier este de fapt o sinucidere.

În Olanda, bărbatul este cunoscut cu antecedente pe linia comiterii infracțiunilor sexuale. Modul său de operare era următorul: închiria mașini și călătorea prin zone rurale de unde racola fetițe pe care le agresa sexual.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close