Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Berca: Peste 400 de localităţi sunt izolate din punct de vedere al accesului la drumuri publice

Gabriel Berca: Peste 400 de localităţi sunt izolate din punct de vedere al accesului la drumuri publice

Gabriel Berca: Peste 400 de localităţi sunt izolate din punct de vedere al accesului la drumuri publice
Sursa foto: Foto: agenda.ro
de S.T.    |    14 Feb 2012   •   20:10

Un număr de 408 localităţi sunt izolate din punct de vedere al accesului la drumurile publice, a afirmat, marţi, într-o declaraţie de presă, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca.

Acesta a spus că 25 de judeţe sunt afectate de vremea nefavorabilă, 200 de drumuri judeţene sunt blocate, iar 33 au circulaţia îngreunată.

Gabriel Berca a menţionat că 4.800 de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) sunt pe teren. "Vreau să le mulţumesc încă o dată şi să le transmit că sunt alături de dânşii în continuare, pentru că încă mai avem de intervenit în anumite zone unde situaţia de urgenţă presupune acest lucru. Avem aproape 2.000 de autospeciale şi avem ca prioritate în acest moment deblocarea şi degajarea circulaţiei rutiere şi feroviare, transportul de alimente, apă pentru persoanele izolate, acordarea de ajutor medical de urgenţă şi transportul persoanelor din localităţile izolate", a declarat Berca.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close