Antena 3 CNN Actualitate Mesajul Gabrielei Firea pentru Ludovic Orban: ''Măcar în ceasul al doisprezecelea înțelegeți că interesul primordial al românilor este sănătatea!''

Mesajul Gabrielei Firea pentru Ludovic Orban: ''Măcar în ceasul al doisprezecelea înțelegeți că interesul primordial al românilor este sănătatea!''

Gabriela Firea îi transmite un mesaj premierului Ludovic Orban şi spune că bucureştenii sunt afectaţi de incapacitatea cu care actuala putere gestionează criza sanitară. Deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei, demiterea actualului prefect, locurile insuficiente de la Terapie Intensivă, toate acestea îi vor face pe bucureşteni să plătească ''factura incompeteneţei decizionale''.

Mesajul Gabrielei Firea pentru Ludovic Orban: ''Măcar în ceasul al doisprezecelea înțelegeți că interesul primordial al românilor este sănătatea!''
de Iulia Gorgorin    |    20 Oct 2020   •   22:15

Gabriela Firea îl critică pe Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook şi spune că bâlbâielile autorităţilor au generat un haos general, mai ales că România s-a aflat astăzi în prima zi de scenariu roşu.

''Haosul generat de deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situații de Urgență al Capitalei, care au bulversat milioane de bucureșteni, arată incapacitatea actualei puteri politice de a gestiona criza sanitară în care ne aflăm și falimentul sistemului clientelar patronat de premierul Orban.

Este clar că se impune demiterea actualului prefect – un personaj demn de Caragiale, uns în această funcție de actualul Guvern – , dar o astfel de decizie nu va schimba radical datele problemei.

Bucureștenii vor plăti în continuare factura incompetenței decizionale câtă vreme puterea politică și premierul Ludovic Orban nu vor înțelege că o situația pandemică de o asemenea gravitate trebuie gestionată împreună cu specialiști și cu oameni competenți.

Impostorii, semidocții și politrucii pe care îi promovează cu sârg, nu vor face decât să agraveze situația și așa extrem de gravă, resimțită de tot mai mulți români.

Domnule prim-ministru Orban, măcar în ceasul al doisprezecelea înțelegeți că interesul primordial al românilor este sănătatea!

Lăsați deoparte interesele politice și de partid!

Tot mai mulți români se îmbolnăvesc, fac forme grave de infectare, spitalele nu mai fac față, iar locurile la terapie intensivă sunt insuficiente.

Este suficient că v-ați pus pe listele electorale prietenii și țuțerii, nu mai populați cu impostori și incompetenți instituțiile care trebuie să ia decizii pentru gestionarea crizei sanitare.

Factura loialității amicilor dumneavoastră o plătesc românii, care suferă pe patul de spital sau, poate, nici acolo, pentru că locurile sunt tot mai puține!'', a scris Gabriela Firea în postarea sa de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban mesaj Gabriela Firea
Parteneri
Localitate din România în care casele se vând chiar și cu 10.000 de lei
x close