Antena 3 CNN Actualitate GAFA Monicăi Macovei despre Revoluţie

GAFA Monicăi Macovei despre Revoluţie

GAFA Monicăi Macovei despre Revoluţie
de O.P.    |    16 Dec 2014   •   12:33

Europarlamentarul a încurcat însă datele, susţinând că la Timişoara au murit oameni încă din 16 decembrie. În realitate, 17 decembrie 1989 a fost ziua în care aveau să moară primii martiri ai Revoluției în orașul de pe Bega.

"În Timișoara a început libertarea noastră. Revoluția din Timișoara, nealterată de jocuri politice, trebuie continuată pentru a transforma țaraÎn urmă cu 25 de ani, la Timișoara, a început lupta pentru libertate. De atunci, suntem fiecare responsabili pentru cât de liberi ne simțim și pentru cât de tare ne opunem ca această libertate să nu ne fie din nou luată.

De 25 de ani, clasa politică și-a creat o rețea de interese pe care și le apără cu orice preț. Această clasă politică rapace face orice pentru a-și păstra funcțiile, privilegiile și imunitățile dobândite în timp. Sunt politicieni cu interese și afaceri transpartinice, care s-au aflat pe rând la putere, în diferite combinații politice. Și sunt gata, așa cum au arătat pe 2 și 16 noiembrie 2014, să ne ia chiar și dreptul de a vota liber, pentru care, pe 16 decembrie 1989, s-a murit la Timișoara.

După 25 de ani, încă ducem bătălii pentru a ne fi respectate drepturile. Revoluția începută pe 16 decembrie 1989 în Timișoara, nealterată de jocuri politice, trebuie continuată.", a fost mesajul pe care l-a postat Monica Macovei.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close