Antena 3 CNN Actualitate Gafă uriașă a lui Dragoș Tudorache. UPI deja există

Gafă uriașă a lui Dragoș Tudorache. UPI deja există

Gafă uriașă a lui Dragoș Tudorache. UPI deja există
21 Oct 2016   •   18:14

Ministrul Dragoș Tudorache a dat dovadă nu doar de necunoașterea legislației, în privința proiectului de ordonanță prin care vrea să militarizeze Departamentul de Informații și Protecție Internă (DIPI – serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne), ci și de lipsă de inspirație atunci când a propus ca aceasta să poarte denumirea de UPI (Unitatea de Protecție Internă), notează Sursa Zilei.

Viitoarea structură a MAI va avea mari probleme cu procesul de comunicare, pentru că nu va putea să-și facă publice anumite activități transparente pe un site cu adresa www.upi.ro. Motivul este cât se poate de serios: site-ul www.upi.ro există și funcționează.

Domeniul de internet www.upi.ro aparține firmei de detectivi particulari UPI – Ultra Private Investigation SRL, din Brașov, deținută, potrivit datelor de la Registrul Comerțului, de Petrică Dan Racoțea și de asociata acestuia Simona Anton. Contactat de Sursa Zilei, Dan Racoțea a fost suprins să audă această informație, precizând că nu știa de proiectul ministrului Tudorache. Din această cauză nu a știut ce să spună în eventualitatea în care i se va cere să renunțe la site-ul său.

”Nu știu ce o să fac, credeți-mă, nu știam de această unitate. Probabil că voi ceda site-ul, nu știu ce-o să fac. Dacă domnii de la minister vor găsi o soluție astfel încât să nu pierd afacerea, nu am nicio problemă. Probabil că voi cere să mi se plătească atât cât am plătit și eu pe acest domeniu. Nu vreau să fac bani din asta” a spus Racoțea pentru Sursa Zilei.

×
Subiecte în articol: Dragoș Tudorache gafa
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close