Antena 3 CNN Actualitate Gest eroic făcut de un cunoscut actor american. A salvat viața unui bărbat implicat într-un accident auto

Gest eroic făcut de un cunoscut actor american. A salvat viața unui bărbat implicat într-un accident auto

Gest eroic făcut de un cunoscut actor american. A salvat viața unui bărbat implicat într-un accident auto
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Ian 2016   •   15:43

Martor al unui accident petrecut chiar în fața casei sale, actorul Jamie Foxx nu a stat pe gânduri și a sărit în ajutorul conducătorului auto aflat în mașina cuprinsă de flăcări, relatează 20minutes.fr.

El a reușit astfel luni să salveze viața șoferului, victimă a unui accident rutier în Hidden Hills (comitatul Los Angeles). Potrivit TMZ, interpretul personajului Django din filmul cu același nume al lui Quentin Tarantino, a dat dovadă de eroism în acest caz.

Brett Kyle, un automobilist de 32 de ani, a pierdut luni controlul mașinii, care a lovit o conductă de evacuare a apelor și s-a răsturnat, ajungând chiar în fața casei lui Jamie Foxx. Actorul a ieșit, a spart geamul mașinii cu ajutorul unui trecător, a tăiat centura șoferului și a reușit să îl scoată din vehiculul cuprins de flăcări.

Grav rănit, bărbatul a fost transportat la spital, dar, chiar dacă acum este în afara pericolului, nu va fi scutit de necazuri fiindcă s-a dovedit că rula în stare de ebrietate.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
El este românul ucis în Congo de o rachetă. Ar fi împlinit 23 de ani peste 6 zile
x close