Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe a batjocorit și a băgat în sac o prostituată pe care a aruncat-o apoi în pădure. Ce pedeapsă a primit vasluianul

Gheorghe a batjocorit și a băgat în sac o prostituată pe care a aruncat-o apoi în pădure. Ce pedeapsă a primit vasluianul

Gheorghe Vasile Brăescu, un bărbat din Vaslui, a fost condamnat la 6 ani de închisoare după ce a violat, bătut, tâlhărit și aruncat în pădure într-un sac o prostituată. 

Gheorghe a batjocorit și a băgat în sac o prostituată pe care a aruncat-o apoi în pădure. Ce pedeapsă a primit vasluianul
Sursa foto: vremeanoua.ro
22 Iul 2020   •   13:55

Fiica bărbatului a primit și ea doi ani de închisoare cu suspendare, pentru că l-a ajutat să scape de prostituată. Tânăra de 20 de ani a fost condamnată pentru complicitate la tâlhărie și la lipsire de libertate în mod illegal, scrie Vremea Nouă.

În noiembrie anul trecut, Gheorghe a plecat să caute o prostituată. A găsit-o la ieșirea din Bârlad și i-a propus femeii să-l însoțească acasă la el.

Detalii șocante

Femeia a acceptat, dar odată ajunși la domiciliul lui bărbatul a început să o bată cu brutalitate, i-a cerut să întrețină relații de tip sado-maso și s-o lovească cu biciul.

Prostituata a refuzat de data asta cerințele bărbatului. După ce a violat-o pe tânăra de 27 de ani, Gheorghe și-a chemat în ajutor fiica și, împreună, au deposedat-o pe prostituată de telefon, bijuterii și o sumă de bani, au legat-o de mâini și de picioare, au băgat-o într-un sac și au dus-o într-o căruță până într-o pădure, unde au abandonat-o.

Băgată în sac, dusă cu căruța și aruncată într-o pădure

Femeia a ieșit din sac la scurt timp și a mers prin pădure până a întâlnit o altă femeie, căruia i-a cerut ajutorul.
 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Vasile Brăescu prostituata
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close