Antena 3 CNN Actualitate Grecia a cerut din nou ajutorul României: 142 de pompieri români sunt trimiși la stingerea incendiilor

Grecia a cerut din nou ajutorul României: 142 de pompieri români sunt trimiși la stingerea incendiilor

Grecia are din nou nevoie de ajutor pentru stingerea incendiilor devastatoare. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis să trimită 142 de pompieri români pe teritoriul elen.

Grecia a cerut din nou ajutorul României: 142 de pompieri români sunt trimiși la stingerea incendiilor
Sursa foto: Facebook/ IGSU
de Andreea Ştefan    |    19 Aug 2021   •   23:19

Grecia are nevoie din nou de ajutor! L-am informat pe președintele Klaus Iohannis și am decis, împreună cu ministrul de Interne, să trimitem 142 de pompieri salvatori care să îi ajute pe greci să stingă incendiile de pădure.

Misiunea pompierilor noștri va începe mâine! Mult succes, vă așteptăm cu bine acasă!”, a transmis premierul pe pagina sa de Facebook.

Autoritățile din Republica Elenă, au transmis joi, 19 august, prin Mecanismul European de Protecție Civilă, o solicitare către România pentru acordarea de asistență internațională în contextul eforturilor de combatere a incendiilor de pădure.

CNSU a decis să trimită 142 de pompieri români, care să ajute la stingerea incendiilor de vegetație.

Hotărârea CNSU poate fi consultată AICI.

De asemenea, anexa hotărârii, care cuprinde componența modulului de asistență internațională pentru stingerea incendiilor de pădure în Republica Elenă poate fi consultată AICI.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close