Antena 3 CNN Actualitate Guti se gândeşte la a juca într-o ţară ?exotică?: SUA sau Qatar

Guti se gândeşte la a juca într-o ţară ?exotică?: SUA sau Qatar

Guti se gândeşte la a juca într-o ţară ?exotică?: SUA sau Qatar
Sursa foto: guti
28 Feb 2009   •   13:16

Mijlocaşul simbol din Madrid, José María Gutiérrez Hernández- Guti, a anunţat că în trei ani va atârna în cui tricoul lui Real, dar îşi va continua cariera într-o ţară ?exotică?.
În acest fel se încheie o nouă eră în istorie clubului, după ce Raul a mărturisit acum câteva zile că se gândeşte să renunţe la a juca pentru Los Blancos la finalul sezonului 2011.
Guti, în vârstă de 32 de ani a admis că ar putea părăsi clubul în acceeşi perioadă, dar îli va încerca norocul şi în altă ţară.
?M-am bucurat de mulţi ani la club şi sper să mă bucur şi de cei trei ani care au rămas. Ţinta este să continuu să joc pentru Madrid până în 2011?, declara el pentru La Sexta.
?După aceea, sper să ajung într-o ţară exotică precum SUA, Qatar sau Dubai şi să joc acolo. Ar fi o modalitate excelentă de a-mi încheia cariera. Apoi voi încerca să preiau rolul de antrenor?.
Referitor la actualul campionatul şi ?Operaţiunea Revenirea?, Guti declara : ?Acum Barcelona este în faţa noastră cu şapte puncte, dar cred că atunci când ne vor vedea că ne apropriem şi mai mult, vor juca mai bine. Înainte aveau un avantaj care le permitea să fie calm şi relaxat, dar acum ei ştiu că la fiecare meci, trei puncte vitale sunt în joc?.
?În ce priveşte preşedinţia clubului, cred că Florentino Perez ar trebui să revină. Deja a demontrat că este un bun preşedinte. A semnat cu cei mai buni jucători din Europa. iar pentru aceasta am reuşit să câştigăm numeroase titluri continentale şi pe plan intern?, adăuga Guti.
Guti, care abia ce şi-a revenit după o accidentare la muşchi, ar putea intra pentru Madrid pentru prima dată într-o lună, contra Espanyol.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid La Liga
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close