Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Recordmanul Phelps şi-a ceruz scuze pentru că a fumat canabis la o petrecere

Recordmanul Phelps şi-a ceruz scuze pentru că a fumat canabis la o petrecere

Recordmanul Phelps şi-a ceruz scuze pentru că a fumat canabis la o petrecere
02 Feb 2009   •   04:13

Multiplul campion olimpic la nataţie, Michael Phelps, şi-a cerut scuze pentru comportamentul său ?regretabil?, după ce publicaţia News of the World a scris că sportivul american a fumat canabis la o petrecere.
?Am avut o conduită regretabilă şi am greşit. Am 23 de ani şi, în ciuda reuşitelor mele în bazin, m-am comportat imatur şi necorespunzător. Conduita mea nu a fost cea pe care publicul o aşteaptă de la mine. De aceea, îmi pare rău. Le promit fanilor mei şi publicului că acest lucru nu se va mai întâmpla?, a afirmat Phelps într-un comunicat dat publicităţii, citat de Mediafax.
Publicaţia News of the World a scris că Michael Phelps a fumat canabis la o petrecere a unor studenţi de la universitatea South Carolina, din oraşul Columbia, ce a avut loc în data de 6 noiembrie 2008, prezentând şi o fotografie cu sportivul consumând stupefiantul. Sportivul venise în vizită la Jordan Matthews, o studentă cu care se întâlnea în secret. Phelps a consumat o cantitate mare de alcool şi atunci când un student i-a oferit canabis, nu a refuzat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close