Antena 3 CNN Actualitate H&M România a lansat o colecție dedicată persoanelor LGBTQI. Ce s-a întâmplat după câteva minute

H&M România a lansat o colecție dedicată persoanelor LGBTQI. Ce s-a întâmplat după câteva minute

H&M România a lansat o colecție dedicată persoanelor LGBTQI. Ce s-a întâmplat după câteva minute
Sursa foto: foto: H&M
11 Iun 2019   •   16:28

O postare a companiei H&M România a stârnit rumoare pe Facebook.

Firma de îmbrăcăminte a anunțat lansarea unei colecții pentru susținătorii comunității LGBT, cu ocazia lunii Pride.

"Sărbătorim iubirea și egalitatea în toate formele ei! 10% din vânzările acestei colecții merg către susținerea campaniei ONU: Libertate & Egalitate (UN Free & Equal)", se arată în mesaj.

Postarea a generat mii de comentarii, unele deloc măgulitoare la adresa companiei, iar altele împotriva celor care fac parte din comunitatea LGBTQI.

"H&M de acum nici nu mai intru în H&M!...Ce să mai cumpăr!!!???"

"De ce sunt șterse? Unde e libera exprimare? Patetic! De ce ne băgați pe gat chestii de genul? Nu e normal deloc sa se "iubeasca" 2 bărbați/femei!"

"De azi nu mai cumpăr de la voi!"

"H&M aștept inclusivitatea și egalitatea fata de muncitorii din India, Bangladesh... Acolo unde Va bateți joc de oameni și îi tratați ca pe niște sclavi. Halal egalitate!"

"Niciodată nu o sa mai cumpăr ceva de la voi! 
Voi nu susțineri valorile morale si dragostea care este din Dumnezeu ci depravarea ! Noi nu uram homosexualii dar sant împotriva a ceea ce am fost CREAȚI si distrugerea familiei ! Fiți binecuvantati si Dumnezeu sa va arate ce este cu adevărat dragostea!"

Responsabilii de social media ai companiei au răspuns unora dintre comentarii.

"Bună Laura. Respectăm toți oamenii și așteptăm de la persoanele care participă la discuții în cadrul postărilor noastre că se vor respecta reciproc. Toate comentariile ofensatoare și abuzive vor fi ascunse, mesajul nostru fiind unul puternic împotriva exprimărilor de ură între oameni. Iubirea este iubire! Vă rugăm să fiți amabili unii cu ceilalți."

"Bună Violeta. Diversitatea, inclusivitatea și egalitatea sunt trei dintre valorile companiei H&M, pe care încercăm să le includem în toate campaniile și colecțiile noastre. Susținem comunitatea LGBTQI, prin celebrarea dragostei și conștientizarea luptei pentru drepturi egale, diversitate și inclusivitate. O zi frumoasă!"

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close