Antena 3 CNN Actualitate Hector Bitar, primele declarații în scandalul cu fosta soție pentru custodia Alessiei

Hector Bitar, primele declarații în scandalul cu fosta soție pentru custodia Alessiei

Hector Bitar, primele declarații în scandalul cu fosta soție pentru custodia Alessiei
Sursa foto: Foto captura Antena 3
08 Mar 2016   •   09:43

Nepotul miliardarului Carlos Slim a vorbit pentru prima dată după acuzaţiile de abuz pe care fosta sa soţie, Irina Cristescu, i le aduce în lupta pentru custodia fetiţei lor de doar 2 ani.

Hector Bitar a povestit ce a dus la plecarea Irinei împreună cu Alessia din Mexic. Şi spune, pentru prima dată, că nu-şi doreşte să o despartă pe cea mică de mama ei. Sunt primele mărturii despre o relaţie din care nu a lipsit iubirea, dar nici consumul de droguri şi violenţa.

Hector Bitar, nepotul unui dintre cei mai bogaţi oameni din lume a acceptat să vorbească despre povestea de dragostea pe care a trăit-o alături de românca Irina Cristescu. Şi-a dorit să o ia de soţie şi şi-a dorit copilul lor.

A cerut-o în căsătorie pe Irina Cristescu, în România, la castelul Bran. Au urmat petreceri fastuoase, călătorii luxoase. Până când totul s-a transformat într-un scandal şi o luptă care se duce pe două continente.

Irina ar fi început să ia pastile pentru slăbit, spune Hector. Încet, încet, tensiunile dintre ei s-au transformat în reproşuri şi chiar scandaluri.

Până la urmă Irina a fugit din Mexic cu Alessia. O fugă ca în filme, cu agenţi FBI pe urme şi ajutor din partea a două ambasade. Un episod despre care Hector vorbeşte apăsat şi tăios.

Hector spune că ar fi încercat de nenumărate ori să ia legătura cu Irina. Ba chiar a venit în România să le vadă. Deşi este supărat pe româncă, nu vrea să o despartă pe cea mică de mama sa.

Irina urmează să facă apel la decizia prin care tribunalul Bucureşti a hotărât ca Alessia să fie trimisă în Mexic. Între timp, pe reţelele de socializare, mii de români susţin deja lupta pe care Irina o duce cu fostul soţ.

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close