Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Un gardian de la penitenciarul de maximă siguranţă, traficant de cannabis

Iaşi. Un gardian de la penitenciarul de maximă siguranţă, traficant de cannabis

Iaşi. Un gardian de la penitenciarul de maximă siguranţă, traficant de cannabis
Sursa foto: gardian Iasi,penitenciar de maxima siguranta
16 Feb 2009   •   18:10

Un gardian de la o închisoare din Iaşi a fost prins când încerca să introducă droguri în penitenciar. Omul a fost prins de colegii săi, la un control de securitate. Bărbatul era gardian de 11 ani. Reprezentanţii penitenciarului aveau informaţii că acesta era apropiatul unor interlopi din Iaşi.
"În urma unui control de rutină, asupra unui angajat al penitenciarului Iaşi s-a descoperit o punguţă de culoare albastră care conţinea o substanţă verde ce a stârnit suspiciuni colegilor din serviciul Siguranţa deţinerii. Deoarece comportamentul angajatului nostru a stârnit dubii, a fost chemat directorul unităţii, s-au făcut nişte investigaţii preliminare, iar persoana se află în stare de arest pentru 24 de ore." a declarat subcomisarul Carmen Matei, director adjunct al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi.
Cazul a fost preluat de Direcţia de investigare a infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism care în urma analizelor a confirmat că era vorba despre 1,5 grame de cannabis.
Se pare că gardianul urma să ducă plicul de cannabis unui fost traficant de droguri care se afla în penitenciar de 8 ani.
Antena 3

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close