Antena 3 CNN Actualitate Îl ştergi şi e ca nou. Angajaţi surprinşi în timp ce modificau data expirării de pe produse (VIDEO)

Îl ştergi şi e ca nou. Angajaţi surprinşi în timp ce modificau data expirării de pe produse (VIDEO)

Îl ştergi şi e ca nou. Angajaţi surprinşi în timp ce modificau data expirării de pe produse (VIDEO)
06 Aug 2009   •   21:47

Îl ştergi şi e ca nou. Aşa par să gândească angajaţii unei societăţi comerciale din Constanţa. Oamenii au fost filmaţi într-un depozit, în timp ce ştergeau de pe produse data expirării. Carnea ajungea apoi în rafturile magazinelor.

Imaginile de mai jos au fost furnizate de un fost angajat. Le-a trimis mai întâi pe mailul ştirilor împreunã cu un mesaj: ?nu este un accident. Se întâmplă frecvent.?

Produsul: muşchiuleţ de porc. În vid, arată încă acceptabil. Legal, însă, este un pic expirat. Lucru pe care consumatorii nu trebuie neapărat să-l afle. Iar domnul din imagine se ocupă cu sârg de asta. Nici măcar nu pare greu. Ai nevoie de un şerveţel, şi o canã cu apă. Vechea etichetã dispare, se poate aplica cea nouă.

Un fost angajat spune că imaginile le-a filmat la muncă, în urmã cu 2 luni. Societatea Agroalim, punct de lucru Constanţa. Mai spune că a încercat să discute cu şefii despre nereguli şi ?ăsta a fost finalul - au scăpat de mine.?

Poate fi o răzbunare a unui fost angajat. Sau poate fi adevărat. Cei de la firmă nu ne-au lămurit, deşi le-am pus la dispoziţie imaginile.

Pentru cei de la Protecţia consumatorilor sunt însă semne de întrebare. ?Se întâmplă ceva acolo. Vom demara un control?, a declarat Bogdan Dima, director OPC Constanţa.

Deocamdatã se ştie doar unde ajungeau produsele: în magazinele din Constanţa şi în staţiuni, în plin sezon.



Observator

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close