Antena 3 CNN Actualitate Imagini-bombă cu Mircea Badea. Realizatorul "În gura presei" a decis să arate cum se tunde singur

Imagini-bombă cu Mircea Badea. Realizatorul "În gura presei" a decis să arate cum se tunde singur

Mircea Badea a decis să arate, după ce a acceptat provocarea lui Radu Tudor, ce metodă folosesește pentru a se tunde. Realizatorul "În gura presei" a recunoscut în nenumărate rânduri că evită să se ducă la saloanele de tuns deoarece nu vrea să se expună nici pe el și nici să-și expună familia riscului de a se infecta cu COVID-19.

Imagini-bombă cu Mircea Badea. Realizatorul "În gura presei" a decis să arate cum se tunde singur
de Gabriel Dano    |    25 Aug 2020   •   22:37

"Aseară, în pasa pe care am făcut-o cu Mircea Badea, Mircea a spus: atenție, mâine este iar zi de tuns. Mă tund din nou singur a treia oară, în pandemie. Mircea în toată perioada aceasta nu s-a dus la frizerie pentru că vrea să fie extrem de precaut. Multă lume face același lucru.

Prima oară, a spus el, a fost un eșec total să se tundă singur. A doua oară era un picuț mai bine. Și a treia oară s-a întămplat astăzi. Vom experimenta tot felul de momente de genul acesta în pandemie, că stăm izolați în casă, că suntem distanțați, că nu mergem colo, că nu mergem dincolo, că s-ar putea ca la frizerie sau la școală să fie zone mai pericumoase.

Da, comportamentul nostru se schimbă! Da, ne vom adapta cu toții la ceea ce va urma, mai ales că cele mai multe instituții europene și mondiale se pregătesc pentru valul II, iar ca o repetare a unui avertisment pe care vi l-am spus, luna septembrie și cel mai probabil și luna octombrie, ambele vor fi extrem de complicate", a explicat Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close