Antena 3 Actualitate Imagini care prezintă "relaţia" lui Doru Măgaru' cu Poliţia din Craiova (VIDEO)

Imagini care prezintă "relaţia" lui Doru Măgaru' cu Poliţia din Craiova (VIDEO)

01 Sep 2009   •   22:08
Imagini care prezintă "relaţia" lui Doru Măgaru' cu Poliţia din Craiova (VIDEO)

Sinteza Zilei a prezentat marţi imagini care îl au ca protagonist pe Doru Petrescu, zis Măgaru', implicat într-un conflict cu Poliţia din Craiova. Doru Petrescu este afaceristul craiovean care a stat la masă cu Traian Băsescu, la Băileşti, în urmă cu câteva zile.

În presă au apărut informaţii legate de mai multe acuzaţii de ultraj şi evaziune fiscală care i-au fost aduse de-a lungul timpului afaceristului craiovean. Totuşi, Doru Măgaru' a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu a avut niciodată probleme cu justiţia, singurul dosar penal care i-a fost întocmit fiind pentru că nu a avut buletinul la el într-o seară.

"Niciodată nu am fost interogat la bară. Am avut probleme cu Poliţia. Ultima oară mi s-a făcut dosar penal pentru că nu aveam buletinul la mine, într-un bar, într-o seară la o razie. Acest dosar s-a soluţionat. Evaziune fiscală nu ştiu de unde am avut, pentru că eu nu fac comerţ, fac producţie" a spus Doru Măgaru.

Doru Petrescu are o fabrică de încălţăminte care produce pentru o renumită marcă de lux din Italia. El consideră că şi-a "câştigat" renumele de interlop din cauza invidiei celor din jur. Cu toate acestea, recunoaşte că a fost prieten cu şeful lumii interlope din Craiova, Mihai Pârvu, zis Caiac.Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close