Antena 3 CNN Actualitate Imagini revoltătoare surprinse în marile magazine din Brașov. Inspectorii ANPC au descoperit focare de bacterii printre mâncare

Imagini revoltătoare surprinse în marile magazine din Brașov. Inspectorii ANPC au descoperit focare de bacterii printre mâncare

Imagini revoltătoare surprinse în marile magazine din Brașov. Inspectorii ANPC au descoperit focare de bacterii printre mâncare
Sursa foto: foto- captură Antena 3
12 Mar 2019   •   08:59

Alertă alimentară din marile magazine a atins cote uriaşe. Inspectorii ANPC au făcut publice imaginile surprinse în marile magazine din Braşov, de unde au confiscat tone de mâncare.

Unul dintre cele mai mari focare de bacterii a fost descoperit la raioanele de carne şi mezeluri. Aparatele de feliat ascund mizerie şi germeni periculoşi. Cu o cameră ascunsă, reporterii noştri au susprins noi imagini revoltătoare.

După neregulile sesizate de inspectorii Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului în urma contoalelor din toaţă ţara, reporterii Antena 3 au fost la câteva magazine din Capitală. Au găsit de la fructe stricate până la peşte ţinut în ambalaj împropriu!

Când au fost sesizați, angajaţii magazinului au avut o reacţie halucinantă.

„Să ştiţi că ăsta aşa l-am găsit, era deschis!”, „De la ambalaj, na, se mai întâmplă, la câte mărfuri sunt aici!”, au spus angajații.

Conducerea ANPC cere înăsprirea sancţiunilor, printr-o ordonanţă de urgenţă. Reprezentanţii instituţiei spun că amenzile ar trebui calculate procentual, în funcţie de cifra de afaceri.

×
Subiecte în articol: mancare magazine Brașov
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close