Antena 3 CNN Actualitate Imagini şocante filmate într-o şcoală din Baia Mare. O elevă de 14 ani își lovește colega de clasă până o lasă la podea

Imagini şocante filmate într-o şcoală din Baia Mare. O elevă de 14 ani își lovește colega de clasă până o lasă la podea

Imagini şocante filmate într-o şcoală din Baia Mare. O elevă de 14 ani își lovește colega de clasă până o lasă la podea
Sursa foto: Foto: captura Antena 1
07 Noi 2016   •   14:03

Două eleve de 14 ani din Baia Mare s-au luat la bătaie chiar în sala de clasă. Fetele sunt colege, iar cearta dintre ele, începută în timpul orei de chimie, a continuat mult mai violent în pauză. Totul a fost ţinut ascuns. Filmuleţul însă a ajuns pe internet.

Fata agresivă nu ar fi la prima abatere de genul acesta, spune mama victimei. Pe telefonul mobil, femeia urmăreşte şocată bătaia între cele două copile. Una de o violenţă extremă. La pământ, sub ploaia de lovituri, e chiar fiica ei.

Bătaia a fost ţinută departe de urechile părinţilor, dar şi a profesorilor până aseară. Deşi acestea fuseseră postate pe o reţea de socializare, mama fetei bătute a aflat întâmplător. Şi nu ar fi pentru prima dată.

De când imaginile de o violenţă extremă au ajuns în mediul online, copila nu se mai poate opri din plâns, spune mama ei. Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close