Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV. Imagini șocante surprinse în apropierea unui parc din Capitală! Adolescent de 12 ani, lăsat cu nasul spart și plin de sânge de partenerii de joacă

EXCLUSIV. Imagini șocante surprinse în apropierea unui parc din Capitală! Adolescent de 12 ani, lăsat cu nasul spart și plin de sânge de partenerii de joacă

Imagini șocante filmate în Sectorul 3 al Capitalei! Un copil de 12 ani a fost agresat fizic de mai mulți adolescenți, fiind lăsat ulterior plin de sânge și cu nasul spart.

EXCLUSIV. Imagini șocante surprinse în apropierea unui parc din Capitală! Adolescent de 12 ani, lăsat cu nasul spart și plin de sânge de partenerii de joacă
de Claudia Simion    |    18 Iun 2020   •   15:21

Incidentul s-a petrecut pe data de 12 iunie, în zona Calea Vitan. Băiatul a plecat în parc, însoțit de bunicul său, pentru a se întâlni cu câțiva prieteni. După doar câteva minute, partenerii de joacă au insistat să-i însoțească la o plimbare pe lângă blocuri, dar fără a-l anunța și pe bunicul său. Am aflat întreaga poveste de la familia copilului, care ne-a povestit tot ce s-a întâmplat.

"Erau simpli amici. El cunoaște din acel grup doi sau trei copii. S-au împrietenit pe Facebook. El a primit un mesaj să se întâlnească cu copiii în parc să se mai joace. El nu pleacă nicăieri nesupravegheat, nu are voie în parcuri, a mers cu bunicul care era pe bancă. În parc au vorbit, au râs, iar după 10 minute soțul meu s-a uitat după el și nu l-a mai găsit în parc. Acel grup l-a luat, i-a spus hai să dăm o tură de bloc, dar să nu cumva să-i spui bunicului tău. Au ajuns în acel loc, fiind la vreo 300-400 de metri de părculețul acesta, iar acolo s-a întâmplat ce ați văzut pe filmuleț", a povestit bunica lui pentru Antena3.ro.

EXCLUSIV. Imagini șocante surprinse în apropierea unui parc din Capitală! Adolescent de 12 ani, lăsat cu nasul spart și plin de sânge de partenerii de joacă

Totul ar fi pornit de la o jinire, a explicat bunica victimei. "Cel care l-a agresat l-a numit pe nepotul meu, în urmă cu ceva vreme, "lăutăraș fake". Copilul cântă, e la un colegiu de muzică. În parc și-a adus aminte că nepotul meu i-a vorbit urât, că i-a dat replică și a decis să-i dea o lecție".

După ce și-a dat seama de gravitatea situației, unul dintre adolescenții bătăuși l-a amenințat pe copil să nu spună nimic acasă. "A venit plin de sânge, cu piramida nazală spartă. E grav, nu e într-o stare bună deloc, nici nu poate să doarmă, acum mergem la Neuropsihiatrie", ne-a mai povestit bunica băiatului agresat.

Poliția și un echipaj SMURD au ajuns la fața locului, însă copiii bătăuși plecaseră deja. Doar unul dintre ei ar fi fost identificat, a mai precizat bunica victimei. "Nu au vrut să facă reconstituirea acestui caz. Am reușit să găsesc un cetățean care m-a ajutat cu această filmare pentru că altfel nu aș fi avut dovada concretă. Am făcut plângere".

×
Subiecte în articol: bătaie

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close