Antena 3 CNN Actualitate Imaginile zilei. Florin Cîțu, surprins cum intră pe ușa din spate la ședința cu Marcel Ciolacu

Imaginile zilei. Florin Cîțu, surprins cum intră pe ușa din spate la ședința cu Marcel Ciolacu

Florin Cîțu a sosit la negocierile cu PSD, care au avut loc în biroul președintelui Camerei Deputaților, pe ușa din spate. Liderul PNL a venit însoțit de echipa de negociere și nu a crezut că va da nas în nas cu reporterii.

Imaginile zilei. Florin Cîțu, surprins cum intră pe ușa din spate la ședința cu Marcel Ciolacu
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    04 Noi 2021   •   17:22

Imaginile au fost comentate, în direct, la emisiuna "Decisiv", de la Antena 3, deputatul PNL Marilen Piertea:

"Eu cred că dăm prea mare importanță unor gesturi minore. Pentru două săptămâni, Sorin Grindeanu este președinte interimar al Camerei - dacă era acum o săptămână discuția era Florin Roman, dacă va fi peste două săptămâni o să vedem cine va fi.

Probabil delegația PNL nu a vrut să dea declarații înaintea întâlnirii, ci au dorit să o facă după. Să ne concentrăm pe conținut, pe ce va fi acolo în discuție", a spus Marilen Piertea.

Marcel Ciolacu a declarat, joi, că PSD va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de premier. Liderul social-democrat nu a spus însă foarte clar dacă va accepta să intre la guvernare cu un premier din partea PNL.

"O să mergem cu programul de guvernare, cu măsurile pe care considerăm noi că trebuiesc luate urgent şi chiar suntem optimişti că trebuie să venim cu o soluţie. Considerăm că românii s-au săturat de clasa politică, fără să aibă nicio soluţie până în acest moment.

Noi vom merge cu propunere de premier la Cotroceni. Aşa este constituţional. Cu funcţia de premier mergi la Cotroceni, la consultări.

Nu am avut nicio discuţie despre nicio funcţie. Toate măsurile au fost pe măsurile urgente care trebuiesc luate. Sunt ferm convins că şi eu şi domnul Iohannis vom respecta Constituţia României. Vom merge cu o propunere de prim-ministru. Şi noi şi domnul preşedinte suntem obligaţi să respectăm Constituţia", a declarat Marcel Ciolacu.

Antena 3 a aflat, pe surse, lista de miniștri cu care PSD va merge la negocierile extrem de importante pentru formarea unui viitor guvern.

Vasile Dîncu - vicepremier

Leonard Badea - ministru de Finanțe

Mihai Tudose - ministru de Interne/ ministrul Apărării

Sorin Grindeanu - ministrul Transporturilor

Gabriela Firea - ministrul Muncii/ ministrul Mediului

Alexandru Rafila - ministrul Sănătății

Paul Stănescu - ministrul Agriculturii

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close